Viking Direct

Je Benefits bij Viking Direct

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Viking Direct

Opgelet! De voordelen zijn niet van toepassing op gepersonaliseerde drukwerken, Apple producten, cadeaubonnen en speciale bestelling met behulp van externe kortingscodes. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Viking Direct

Kies de tijdsbesparend methode en bestel bij Viking Direct door het snel bestellen met behulp van de catalogus-nummer of browse doorheen de enorme keuze aan beschikbare producten.

Ontwerp uw kantoor naar uw individuele behoeften, dankzij het enorme aanbod van producten voor een maximale efficiëntie. U zult versteld staan van de productkwaliteit en van de promotionele artikelen service. Van inkt en toners tot meubels en kantooruitrusting met
design advies. 

Zelfs aan de hoogste eisen zal worden voldaan: speciale stiften, office organisatie-systemen, papier en papierwaren, presentatie materialen, desktop organisers en accessoires, ergonomische producten, blocnotes en formulieren, agenda en planner systemen, pennen en vulpennen, perforators , nietmachines, benodigdheden voor tekenen en schilderen, tassen en koffers, keuken-en huishoudelijke artikelen, schalen, vouw-machines, gereedschappen, brandbeveiliging, ladders en nog veel meer.

Loyaltypartner-ID
589000016

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Viking Direct?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.