Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Antwerp Bowling BVBA is een handelszaak. Dit veronderstelt dat elke persoon die in het etablissement aanwezig is regelmatig een consumptie besteld. In de zaak worden geen meegebrachte dranken of voeding toegelaten.

Jongeren onder 16 jaar worden enkel toegelaten onder begeleiding van één of meerdere volwassenen (ouders) of onder toezicht van een verantwoordelijke van een bowlingclub. Zij kunnen wel gebruik maken van de bowlingfaciliteiten.

Gezelschapspelen, andere dan die door Antwerp Bowling aangeboden, zijn niet toegelaten. (Kaartspelen, poker, e.d.)

De verantwoordelijken van Antwerp Bowling zijn gerechtigd personen die aanstootgevend of agressief gedrag vertonen, duidelijk onder invloed zijn van drank of andere middellen, de toegang te ontzeggen.

Het gebruik van de kleedkamers, kapstokken en degelijke is een dienstverlening. Dit betekend dat wij niet aansprakelijk zijn voor verlies, diefstal of beschadiging.

Het gebruik van eigen materiaal (bowling – snooker) is op eigen risico.

De directie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

Beschadigingen aan toestellen of eigendommen van Antwerp Bowling BVBA kunnen verhaald worden op de persoon die schade heeft toegebracht.

Beschrijving

Bij Antwerp Bowling en E-Karting kan u terecht voor een gezellig spelletje bowlen of sportief een rondje rijden. We beschikken hiervoor over 16 volautomatische wedstrijd banen die met een simpele druk op de knop aangepast kunnen worden aan kinderen, volwassenen of zelfs mindervalide spelers. Ook beschikken wij over 22 volledig elektrische karts dus geen viezigheid en uitlaatgassen meer tijdens het racen.


Tijdens het spel voor of na de race kan u genieten van een heerlijk drankje of snack. Onze uitgebreide dranken- en restaurantkaart biedt voor ieder wat wils.


Voor grotere groepen hebben we aangepaste menu’s.


Maar natuurlijk is Antwerp Bowling meer dan alleen maar bowlen en karten. U kan bij ons ook terecht voor binnenspeeltuin, snookers en een heus game-center. Onze volledige hal is voorzien van airconditioning om de temperatuur onder controle te houden.


Kortom: voor een dag vol fun moet je bij Antwerp Bowling zijn !


Voor groepen (4 banen) kan er vroeger/later geopend/gesloten worden. Sluitingstijd is indicatief.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Antwerp Bowling?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.