Inspirations.Love

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Ledenvoordelen worden toegekend op het bedrag zonder btw.

Beschrijving

Inspiring your events
Inspirations heeft door zijn jarenlange ervaring in de evensector de meest out-of-the-box belevingen uitgewerkt. Daarom zorgen wij telkens dat jouw bedrijfsevenement van A-Z georganiseerd is. Dat betekent dat jullie zorgeloos kunnen genieten van een unieke eventbeleving.


Doorheen onze jarenlange ervaring in de chocoladewereld zien wij dat de klassieke chocoladefontein nog steeds een voltreffer blijft. Als het wat nieuws mag zijn, verrassen we jullie graag met onze moleculaire hapjes. Zoet of hartig!


Ons creatieve karma zorgt voor events die verder gaan dan waar anderen durven denken. Dat is waar Inspirations voor staat.


Inspiring your teambuildings
Simpele formules die toch zorgen voor een unieke verbinding van jullie team. Bij Inspirations speelt chocolade de hoofdrol. Een door iedereen gesmaakt product met héél wat mogelijkheden.
Daarom delen we graag het plezier en geluk van de cacaoboon met mensen over de hele wereld. Chocolade is immers een geneugte om te delen met iedereen. Dus delen wij deze graag in een workshop met jullie team.


Inspiring your spirits
Na heel wat experimenten bij het ontwikkelen van dranken, is het idee om een unieke drank voor bedrijven te maken gegroeid. Het is dan ook de bedoeling om iets te creëren met het team wat van jullie is onder de professionele begeleiding van Peter Messely.
We gaan door verschillende workshops op zoek naar de ideale smaak van uw gin, whisky, rum, vermouth, etc. We doorgaan een volledig proces, wat een unieke beleving voor uw team is.
Na een proces van 6-12 maanden waar het team intens bij betrokken is, bekomen we dé unieke creatie van jouw bedrijf. Een ideaal cadeau voor de werknemers of de klanten gegeven vanuit het hart van de medewerkers, waar mensen jaren over zullen praten.
Inspiring your concepts
Het mag soms wat meer zijn en daarop hebben we steeds een inspirerend antwoord klaar. Creëer een eigen concept from scratch die volledig matcht met de identiteit van jullie bedrijf.
Proef alvast van deze unieke Choc'o-shots die Inspirations speciaal creëerde voor elk event.
 

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Inspirations.Love?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.