Wijnen Bodyn

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR .
  • Accepteert myWorld Card B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden


Ledenvoordelen zijn van toepassing op het Netto bedrag (excl btw)

Beschrijving

Wijnen Bodyn is gestart in 2009 met de verkoop van wijnen, maar Olivier had daarvoor al meerdere jaren ervaring met wijn door zijn professionele activiteiten in de horeca. Olivier is ook lid van de "Vereniging voor Vlaamse Sommeliers" en neemt op regelmatige tijdstippen deel aan degustaties en beurzen om zijn proefkennis steeds up to date te houden. Alle wijnen worden door ons grondig geproefd en wij selecteren enkel de wijnen die we goed genoeg vinden in prijs/kwaliteit. Sinds november 2017 zitten we op onze huidige locatie, waar we overschakelden van pure wijnwinkel naar een slijterij. Naast de aankoop van wijn, kan je nu ook ter plaatse genieten van een lekker glas en verschillende hapjes. Vind je een wijn lekker, dan kan je makkelijk een flesje aankopen om mee te doen naar huis. Op die manier geniet je twee keer.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Wijnen Bodyn?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.