Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Beschrijving

Proef de heerlijke Oosterse keuken!

Bij Asian Kitchen in de Bergstraat vind je al het lekkers wat de Oosterse keuken je te bieden heeft. Op de kaart vind je gebakken rijst en noedels in de wok met verse groenten, gegrilde vis- of vleesgerechten, Aziatische curry's, bijzonder lekker soepen, zachte Thaise kip, pikante scampi en veel meer. 

Vergeet er zeker ook niet te proeven van de overheerlijke sushigerechten. De Nepalese chef Kumar Shahi tovert alle gerechten à la minute op je bord en werkt steeds met dagverse producten.

Je kan ook gerechten bestellen en meenemen naar huis. Bestellingen kunnen doorgegeven worden via de website. Maar dienen wel altijd telefonisch bevestigd te worden. U vindt uw bestelling in het mandje. Houd er rekening mee dat de bereiding van verse Sushi enige tijd in beslag neemt. Geef je bestelling dus tijdig door, bijvoorbeeld 's middags zodat de bestelde gerechten 's avonds voor u klaar staan.

Wil je zeker zijn van een plaatsje, reserveer dan telefonisch. Liefst 24 uur op voorhand.

Open alle dagen van 11u00 tot 21u30.

Dinsdag: Gesloten !

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Asian Kitchen?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.