Groothandel Francois

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Enkel myWorld korting bij contante betaling !

Beschrijving

 

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van benodigdheden voor de Scheepvaart, Bagger en Zeevaart zoals:
Verven, meertouwen, pompen, stuurstoelen, koppelingen en appendages, gereedschappen, elektrische componenten, ea. Kortom: een zeer uitgebreid assortiment met meer dan 3000 artikelen.

U kan bij ons ook terecht voor alles wat met tankvaart te maken heeft zoals:
explosieveilige zaklampen en marifoons, ladingthermometers, volggelaatsmaskers, toxiemeters, ea.

 

Met onze compleet nieuwe Yachtafdeling voor bootaccessoires kunnen wij u gerenommeerde merken aanbieden. Via een goed netwerk van dealers kunnen wij snel en deskundig aan al uw wensen voldoen. Met een kijkje op de site van de desbetreffende dealer kan u met het artikelnummer bij ons bestellen en zo snel en accuraat geholpen worden.

 

Door het groeiende aantal klanten uit de industrie breiden wij dagelijks ons assortiment verder uit en kunnen wij zo, snel en accuraat, aan uw wensen voldoen. Ons assortiment omvat pompen, verven en borstels, gereedschappen, handschoenen, koppelingen en appendages, sjormateriaal en nog veel meer.

 

De meeste artikelen zijn steeds voorradig of te verkrijgen op bestelling. Tevens kunnen wij een goede partner zijn voor al uw bedrijfs/veiligheidskledij en schoenen welke wij volledig naar uw wens kunnen laten personaliseren.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Groothandel Francois?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.