Beckx & Van Uffelen

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Beschrijving

  

Wie zijn wij ?

 

Ontstaan door de fusie van Kantoor Van Uffelen en Kantoor Jebeco ontstond Kantoor Beckx, Van Uffelen & Partners bvba welke geleid wordt door de 2 zaakvoerders, Koen Van Uffelen en Jef Beckx, welke beiden meer dan 10 jaar ervaring hebben.

Ook in verzekeringszaken is er meer dan 30 jaar ervaring door de ondersteuning van Gaston Van Uffelen, welke eveneens zijn onafhankelijke verzekeringskantoor inbracht.

 

Onze ervaring

 

Tijdens zijn jarenlange ervaring heeft ons kantoor zich gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandigen, KMO’s en ondernemingen in het algemeen. Deze klanten vereisen inderdaad zeer grote aandacht en specifieke kennis inzake verzekeringen, recht en preventie.

 

Schaderegelingen

 

Ons kantoor is gekend om de kwaliteit en de snelheid van schaderegelingen. Of het nu gaat om brand, waterschade, een auto-ongeval of familiale burgerlijke aansprakelijkheid, wij staan steeds aan de kant van onze klant om hem te helpen en wij waken erover het dossier zo snel en voordelig mogelijk te regelen.

 

"Op maat"

 

Onze specialiteit is verzekeren "op maat". Wij kennen de beste contracten die de belangrijkste maatschappijen van ons land aanbieden. Wij vergelijken deze en bieden de klant zo de bescherming die het best aansluit bij zijn behoeftes. Tegelijkertijd besteden we steeds aandacht aan de beste prijs-kwaliteitverhouding

Vanaf nu kunt U niet alleen ons ruim aanbod aan producten en diensten op het internet raadplegen, u kunt nu ook uw eigen offerte online aanvragen, voor elk van onze producten.
Wij zoeken voor u de beste koop prijs/kwaliteit, zowel voor particulier, kmo ondernemer of als vrije beroep.
Bekijk eveneens ons aanbod hypothecaire leningen of levensverzekeringen? Onze hypotheekcel zoekt dagelijks voor u de beste voorwaarden. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan wij er voor u! Onze troef is dat wij samenwerken met een groot aantal maatschappijen waarbij wij voor u de beste voorwaarden kunnen vergelijken.

vrijblijvend advies / checkup van al uw lopende verzekeringen;
voor het uitbrengen van offertes;
realisatie en optimalisatie van al uw risico's;

 

Of heeft u verzekeringen lopen en u wenst deze door ons te laten beheren of centraliseren? Wij zorgen voor een onmiddellijke overname en optimalisatie van uw dossier. Zo voorkomt u gaten in uw dossier of zelfs gelijklopende dekkingen.

 

*Niet cumuleerbaar met bestaande kortingen , acties , promoties

 

 

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Beckx & Van Uffelen?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.