BuroDirect.be

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card

Contact

Beschrijving

 

20 jaren ervaring in professionele kantoorinrichting hebben geleid tot het unieke concept van BuroDirect.be: aankoop direct van de fabriek, geen overbodige vaste kosten of tussenpersonen, en dus aanbieden van de hoogste kwaliteit aan de scherpste condities.
We selecteerden voor u fabrikanten op basis van hun collecties met nadruk op het prachtige design in combinatie met een excellente kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Op deze website vindt u een beknopt en visueel overzicht van onze collecties. Het is ons doel u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van elk individueel programma. Per gamma kan u, voor meer gedetailleerde informatie en uitgebreidere mogelijkheden, telkens de bijhorende brochure downloaden.

Als aanvulling op ons meubilair bieden we u een compleet gamma accessoires aan: informatieborden, magneetborden, flipcharts, kapstokken, muurklokken, bureaulampen, papiermanden,...

Kun je jouw aankoop niet vinden bij BuroDirect.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.