GREEN EARTH Energy & Technology

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Beschrijving

Green Earth Energy & Technology is specialist in clean technology.

Green Earth Energy & Technology is specialist in clean technology.

Projectontwikkeling

Green Earth Energy & Technology biedt turnkey projectontwikkeling aan bedrijven en organisaties die wensen te investeren in duurzame energie. Green Earth verzorgt hierbij de engineering, de constructie en het beheer van groene energie-installaties op basis van foto-voltaïsche en thermische systemen.

Invoerder van foto-voltaïsche systemen

Als invoerder levert Green Earth foto-voltaïsche zonnepanelen, enkel- en driefasige omvormers en installatiemateriaal aan een netwerk van Belgische en internationale installateurs.

Green Earth Academy

Green Earth diversifieert het productaanbod door continu innoverende cleantech producten en diensten te evalueren. De Green Earth Academy doet onderzoek en productontwikkeling naar duurzame energie en energielage woningbouw.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Green Earth is een snel groeiend bedrijf dat belang hecht aan duurzaam ondernemen. In de zomer van 2011 gaven we de aanzet tot het vorm geven aan ons beleid inzake Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hierbij evalueren we in hoeverre een potentiële wijziging in onze activiteiten een positieve bijdrage kan leveren tot het behalen van onze economische, sociale en ecologische doelstellingen.

Green Earth is ‘Platinum Investor’ van ecoFoundation. ecoFoundation stelt duurzame energieoplossingen ter beschikking van maatschappelijke projecten in het Zuiden.

 

Meer weten ?

Contacteer Green Earth Energy & Technology.

 

 

Voordelen op de netto-omzet voor B2B.

Voordelen niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

Kun je jouw aankoop niet vinden bij GREEN EARTH Energy & Technology?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.