Parketvloeren Valentin

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Voordelen op basis van nettoprijzen voor B2B.

Beschrijving

Bij ons kan U terecht voor alle soorten houten vloeren, plafonds, traditioneel parket, meerlagen parket, laminaat.

Om onze klanten een totaaloplossing te kunnen bieden, plaatsen, renoveren en herstellen wij Uw parket. Wooninrichting en decoratie zijn ook 2 troeven van ons, wij helpen U graag bij de inrichting van Uw woning.

Door onze ervaring geven we de klanten graag advies en werken wij alles tot in de puntjes af naar wens van de klant! Wij werken niet enkel in Oost-Vlaanderen, maar richten ons zeker ook tot andere provincies.

Zou U graag Uw droomwoning opwaarderen met een houten vloer te plaatsen? Dan bent U bij ons aan het juiste adres. Voor meer info en/of advies, aarzel niet om ons te contacteren! Wij helpen U graag verder en maken een gratis en vrijblijvende offerte op maat!

Onze uitstekende reputatie en lange lijst van tevreden klanten bewijzen ons superieur vakmanschap, onze aandacht voor detail en onze eerlijkheid en integriteit. Vraagt U gerust naar onze lijst referenties.

Parketvloeren Valentin is ook een erkend verdeler van Balterio.

Laten we ideeën uitwisselen! U bent slechts één telefoontje verwijderd van Uw gratis eerste consultatie.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Parketvloeren Valentin?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.