Brasserie De Post

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Van maandag tot en met donderdag vanaf een aankoopbedrag van 25 Euro, uitgezonderd feestdagen!

Beschrijving

Katrien en Koen heten je van harte welkom in Brasserie De Post. Het gezelligste plekje in hartje Geel. Stap binnen in een oase van overheerlijk eten, een gastvrije bediening en leuke babbel!

CULINAIR AVONTUUR TEGEN BESTE PRIJS / KWALITEIT

Begin je dag met een stevig en lekker ontbijt of – elke tweede en laatste zondag van de maand – zeer rijkelijk ontbijtbuffet. Of laat je verrassen door onze uitgebreide lunch- en dinerkaart. Met onze snacks, warme en koude voorgerechten, verfrissende salades, pastaschotels, verse vis- en vleesgerechten, ons eigen Postgras en lekkere dessertjes is het echt smullen geblazen.

Geen honger? Kom dan zeker je dorst lessen. Bijvoorbeeld op ons groot zonneterras: ideaal om te aperitieven en heerlijk te vertoeven! Met een fris pintje, een lekker wijntje of verse sangria. Proef zeker ook onze home-made cocktails en mocktails.

SFEERVOL NIEUW INTERIEUR

Al meer dan 14 jaar staat ons gedreven team klaar om je gezellige eetmomenten te bezorgen. En sinds kort in een nieuw jasje. Met een gloednieuwe keuken en sfeervol modern interieur.


Zeker zijn van een tafeltje? Reserveer dan snel! Geniet ervan!

Brasserie De Post is alle dagen open vanaf 8:00u.

Katrien Janssens & Koen Jansen
Team Brasserie De Post

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Brasserie De Post?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.