Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 5% Op jouw aankoop
 • Accepteert
  Scan & Go
  myWorld Card

Contact

Beschrijving

 

 • WAAROM KIEZEN VOOR ODIT

 

 

 

 • Totaaloplossing

  Of het nu gaat om hardware, netwerkinfrastructuur of software, ODITis de centrale aanspreekpartner die alle componenten van uw informatica integreert tot een totaaloplossing.

  Meerdere softwareomgevingen

  Met ODIT kan u zelf kiezen in welke softwareomgeving u wilt werken laat u de vrije keuze in welke softwareomgeving u wilt werken: zowel voor Microsoft als voor de Apple omgeving heeft ODIT immers ervaren specialisten in huis.

  Persoonlijke betrokkenheid

  ODIT is een KMO zoals u. Wij heften dan ook veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. U krijgt van bij de aanvang een System Engineer toegewezen die uw vaste contactpersoon blijft voor technische ondersteuning.

  Expertise en sociale vaardigheden

  Informaticaspecialisten moeten niet alleen technisch onderlegd zijn, maar ook de problematiek van de klant kunnen begrijpen en analyseren. Daarom hecht ODIT-Hofline bij de aanwerving van iedere medewerker veel aandacht aan ervaring en sociale vaardigheden. Een goede communicatie tussen ICT-partner en klant vormt immers de basis voor een succesvolle informatisering.

  Advies met en door ervaring

  ODIT, sinds 1988 honderden KMO’s geholpen bij hun informatisering: wij begrijpen de typische bedrijfsprocessen in de KMO als geen ander en streven er steeds naar om de meest kostefficiënte oplossing voor te stellen. 

 

 

 

 •  

  Maandag: 9.30u - 18.30u
  Dinsdag: 9.30u - 18.30u
  Woensdag: 9.30u - 18.30u
  Donderdag: 9.30u - 18.30u
  Vrijdag: 9.30u - 18.30u

 

Kun je jouw aankoop niet vinden bij ODIT NV?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.