Metal Projects Overpelt NV

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card

Contact

Beschrijving

Metalprojects Overpelt legt zich in hoofdzaak toe op de moeilijkere decoratieve metaalwerken. Getorste trappen, complexe dakstructuren, luifels of decoratieve elementen, het zijn stuk voor stuk uitdagingen die de firma met beide handen aangrijpt.

De organisatiestructuur van het bedrijf is zo afgesteld dat deze opdrachten op een snelle en kwalitatieve manier voltooid kunnen worden. Zo werd geinvesteerd in de meest hoogtechnologische apparatuur.

Staal, inox en aluminium kunnen dan ook op de meest uiteenlopende manieren worden bewerkt: van knippen, plooien en draai- en freeswerk tot torsen en plasmasnijden.

Bijkomende sterkte van Metalprojects Overpelt is het totaalpakket dat we kunnen aanbieden. Van de metalen dragers in de ruwbouw of de metalen dakstructuur tot de trappen en leuningen, een bouwheer of aannemer kan bij ons voor het hele pakket terecht. Bovendien kan de opdrachtgever constant rekenen op het nodige advies van de specialisten van Metalprojects Overpelt.

 

2%CB en 1%LV op de netto-omzet voor B2B

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Metal Projects Overpelt NV?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.