Varey BVBA

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Voordelen op netto omzet voor B2B.

Beschrijving

Wij heten u bij Varey van harte welkom. Reeds geruime tijd zijn wij bij Varey uw veilige thuisbasis voor alles wat u zoekt met betrekking tot sanitair, verwarming, ventilatie, wellness, installatietechnieken, ...

Centrale Verwarming

Met ons gamma van systemen op gas, stookolie en op hernieuwbare energie beantwoorden wij op de vraag van elke gebruiker naar zuinige, milieuvriendelijke oplossingen die het gewenst wooncomfort leveren. Wooncomfort is een behaaglijk gevoel in een inspirerende leefomgeving, waar design, interieur en architectuur in elkaar overvloeien. Zowel nieuwbouw als renovatie vraagt om duurzame verwarming die gezien mag worden. Kortom, wij bieden kwaliteit, betrouwbaarheid en energiebesparing binnen ieders handbereik.

Sanitair

Bent u op zoek naar een prachtig en vooral fuctionele badkamer met een design wastafel, mooi kraanwerk en een douchekamer die zich perfect combineert met de nodige opbergruimte van onze badkamermeubelen? Wel, dan moet u zeker uw licht eens komen opsteken bij Varey. Want de nieuwigheden, de innovaties en de technologische snufjes zijn niet meer te tellen en dit zowel in materialen, toepassingen en producten.

Ontdek zeker ook onze infraroodcabines, jacuzzi's, stoomcabines & wirlpoolbaden! Je lichaam komt tot rust, je spieren ontspannen en al na één beurt voel je je herboren.

Wij verwennen onze klanten graag met een zéér ruim en gevarieerd aanbod aan merken, waaruit jullie naar believe kunnen kiezen.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Varey BVBA?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.