Tilmans-Pouls & Zoon NV

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Voordelen worden gegeven op officiële maximumprijs van FOD Economie en zijn enkel geldig vanaf een minimumafname van 1000 liter. Voordelen zijn niet geldig voor afhalingen aan tankstation.

Beschrijving

Tilmans-Pouls & Zoon NV is uw vertrouwde handelaar in vloeibare brandstoffen zoals gasolie, diesel en petroleum. In een straal van zo'n 20 km rond Maaseik leveren wij bij zowel particulieren, industriële klanten als land- en tuinbouw.

Naast onze algemene dienstverlening zijn wij ook gespecialiseerd in motoroliën en smeervet (vooral voor industrieklanten en landbouwtoepassingen) en kunnen wij binnen de 12u leveren als het om een dringende bestelling of leegval gaat!

Daarnaast beschikken wij ook over een eigen tankstation waar u zowel diesel, petroleum als gasolie voor verwarming of voor de aandrijving van machines kan komen tanken (geen benzine). Door onze centrale ligging in het centrum van Maaseik zijn wij vlot bereikbaar.

Openingsuren

Elke dag: van 8u00 - 12u00 en van 13u00 - 18u30
Zaterdag: tot 17u00
Zon- en feestdagen: Gesloten !

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Tilmans-Pouls & Zoon NV?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.