Electro Teppers bvba

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 6% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Voordelen op de netto-omzet voor B2B. Geen voordelenb op promoties, GPS, GSM & Tablets.

Beschrijving

Electro Teppers BVBA is een gekende electrozaak in Bocholt en omstreken sedert 1962. Wij zijn ondertussen al aan de tweede generatie toe waarvan de derde zijn opwachting maakt. Het is een familiezaak waarin kwaliteit en service hand in hand gaan.

In onze winkel vindt u een ruim assortiment bestaande uit zowel grote als kleine huishoudapparaten, audio, tv, video, telecom en GPS. Alles wat u in de winkel vindt, is voorradig. Heeft u misschien een artikel op onze site gezien en het niet in onze winkel aanwezig is? Niet getreurd, wij bestellen het gewenste artikel graag voor u!

Ook hebben wij onze eigen webshop. U bestelt het gewenste artikel online en krijgt een bevestiging wanneer u het artikel kan komen afhalen. Indien het artikel voorradig is, kan dit zelfs dezelfde dag nog!

Wij zijn verdeler van Base. Wij bieden abonementen, herlaadkaarten en startkaarten aan. Bent u op zoek naar een passend en voordelig gsm-tarief op uw maat? Wij willen u graag helpen met de juiste keuze zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Zoals al eerder gezegd, zijn wij gekend voor onze kwaliteit en service. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Zo hebben we onze eigen hersteldienst. Klanten kunnen bij ons altijd genieten van een optimale, eerlijke en snelle service.

We zijn een erkende privilegepartner van electrolux. Wij verzorgen zelf de service onder waarborg.

Waarom komt u het zelf niet eens ontdekken? Wij helpen u heel graag verder!

Openingsuren:

DI - VRIJ: 09u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
ZA: 09u00 - 12u00 & 13u00 - 17u00

Maandag & Zondag: Gesloten !

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Electro Teppers bvba?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.