Cashback & Shopping Points bij Norton

  • 5% + 15 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Norton

Houd er rekening mee dat de productcategorie "Norton Download Insurance, All Business Store products" is uitgezonderd van ledenvoordelen. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Norton

Onze software en diensten bieden efficiënte en uitgebreide bescherming tegen risico's, en verschaffen zekerheid, overal waar informatie gebruikt en opgeslagen wordt. Het doel van Symantec is om risico's in verband met informatietechnologie en -processen, onafhankelijk van toestel, forum, interactie of locatie, te voorkomen.

Loyaltypartner-ID
559000231

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Norton?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.