myWorld App
Shop met Benefits

myWorld App

Met onze gratis myWorld App geniet je van Benefits bij al jouw aankopen, zelfs als je onderweg bent.

  • Vind alle online en lokale Partners
  • Claim Deals en wissel kortingscodes in
  • Gemakkelijk toegang tot je profiel en aankopen
De Cashback App in de App Store De Cashback App in Google Play

Shoppen met Benefits, waar je ook bent

Vind lokale Partners

Ga je een dagje uit en ben je op zoek naar een lokale Partner voor wat belangrijke items, een fijne maaltijd of een paar leuke souvenirs? Met de myWorld App vind je snel alle lokale Partners bij jou in de buurt en weet je altijd waar je kunt profiteren van Benefits.

Vind Cashback Shops met de myWorld App
Vind de perfecte Shopping Point Deal op ieder gewenst moment

Alle Deals in de Benefit Lounge

Heb je de perfecte Deal gevonden bij een van onze Partners? Claim hem dan snel met de myWorld App! Selecteer de Deal, wissel jouw Shopping Points in en gebruik de geclaimde Deal bij de kassa.

Jouw digitale myWorld Card

Gemakkelijk Benefits verzamelen

Als je gaat betalen bij de lokale Partner hoef je alleen maar de myWorld App te openen en je smartphone te schudden en dan verschijnt jouw QR-code of barcode. Scan de code en je Benefits worden aan je toegekend.

Jouw Benefits

Profiteer altijd en overal

Met de myWorld App, kun je een hele wereld van myWorld Partners ontdekken - in jouw omgeving, maar ook landelijk en over de grenzen. Er is ook een groot assortiment aan online shops beschikbaar zodat je altijd en overal kunt profiteren!

Met de myWorld App, kan je waar en wanneer je wilt profiteren.
Met de myWorld App, zie je waar je kan shoppen om voordelen te ontvangen

Zorgeloos profiteren

Spontaan zin om uit eten te gaan naar een geweldig restaurant? Of misschien lekker een dagje winkelen met Benefits? Met de myWorld App regel je het allemaal – zelfs onderweg. Je profiteert van Benefits en kunt gebruik maken van exclusieve Deals en kortingscodes. Loop nooit meer Shopping Points en Cashback mis!

Met de myWorld App, zie je waar je voordelen ontvangt, waar je ook shopt over de hele wereld.

Shop wereldwijd

Met onze 150.000 Partners wereldwijd vind je altijd precies waar je naar op zoek bent: een ontspannen dagje uit, een lekker etentje of gewoon artikelen voor je dagelijkse behoeften. Vind alle lokale Partners bij jou in de buurt en profiteer van exclusieve Deals en kortingscodes met de myWorld App.

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.