18.2.2021

Merrni Cashback Helper tani!

Cashback Helper është një smart shfletues desktop për blerësit online. Ky mjet praktik do t'ju sigurojë që të mos humbni më kurrë Cashback ose përfitime të tjera të blerjes.

Lidhja e "Cashback Helper" me Firefox, Chrome dhe Safari e bën të shijoni përfitimet tuaja të blerjeve si Cashback dhe Shopping Points shumë të thjeshtë.

Nëse keni instaluar dhe aktivizuar Cashback Helper, do të informoheni përmes Google Search nëse kompania për të cilën keni kërkuar është një partner i myWorld apo jo. Një faqe informacioni do të tregojë se sa Cashback & Shopping Points ju mund të grumbulloni ose nëse mund të përfitoni nga një prej marrëveshjeve të kompanisë së zgjedhur. Pasi të keni zgjedhur Partnerin Online, duhet të klikoni vetëm në "Aktivizoni Cashback" në mënyrë që të përfitoni nga benefitet e blerjes së myWorld. Ju nuk keni nevojë të identifikoheni paraprakisht në www.cashbackworld.com - mjafton të futeni thjesht në Cashback Helper direkt me detajet e regjistrit tuaj.

Cashback Helper jonë ka një dizajn të qartë dhe të thjeshtë - informacioni mund të gjendet shpejt dhe lehtë - për shembull, reklamat kryesore të Partnerëve dhe Partnerëve të rinj, si dhe marrëveshjet aktuale.

Dëshironi të kërkoni për një Partner të veçantë online apo offline? Klikoni në simbolin e lupës në këndin e sipërm të djathtë të Cashback Helper dhe dyqani që po kërkoni mund të gjendet lehtësisht.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.