18.2.2021

Bashkohuni falas në myWorld!

Regjistrohuni tani falas dhe filloni të grumbulloni përfitime në mijëra nga Partnerët e myWorld. Për ju, kjo do të thotë që ju të merrni Cashback dhe Shopping Points me çdo blerje që bëni në një nga Partnerët tanë. Për më tepër, shumë oferta emocionuese dhe marrëveshje ekskluzive po ju presin, kështu që mund të kurseni edhe më shumë.

Ka shumë mënyra për të blerë dhe për të mbledhur përfitime:
  • Vizitoni një nga Partnerët tanë në dyqan dhe tregoni Cashback Card tuaj në sportel (kasa). Cashback Card-en e juaj dixhitale e keni në dispozicioninj në Cashback App falas pas regjistrimit.
  •  Vizitoni një nga Partnerët tanë Online përmes linkut në Uebfaqen myWorld ose në Cashback App dhe bëni blerjen tuaj.

Përdorimi i njërës prej këtyre mënyrave për të blerë do t'ju sjellë Cashback dhe Shopping Points, të cilat mund t'i përdorni në këto mënyra:
  • Përdorni Cashback për të paguar për blerjen tuaj të ardhshme travelWorld.
  • Shfrytëzoni Shopping Points tuaja për oferta ekskluzive në Sallonin tonë të Përfitimeve dhe bëni kursime të mëdha në produktet ose shërbimet.
Për më tepër, Partnerët tanë vazhdimisht kanë oferta interesante për ju, të cilat gjithashtu ju ndihmojnë të kurseni para në blerjet tuaja.

Atëherë, çfarë po prisni? Regjistrohuni tani falas dhe filloni të grumbulloni përfitimet tuaja me myWorld

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.