18.2.2021

24 ORË, 7 DITË NË JAVË - KËNAQËSI MAKSIMALE PËR BLERJE GJATË GJITHË VITIN ME myWorld!

Blerja online mund të jetë kënaqësi e shkëlqyeshme - veçanërisht kur keni një grup të madh Dyqanesh Online për të zgjedhur me myWorld!

Sa herë që bëni një blerje nga një nga Dyqanet tona Online, ju do të merrni deri në 5% të çmimit të blerjes përsëri si Cashback. Për më tepër, ju gjithashtu do të grumbulloni Shopping Points të pabesueshme të cilat më pas mund t'i shkëmbeni në Sallonin tonë të Përfitimeve për një nga shumë ofertat tërheqëse.

Si Blerës i myWorld ju jo vetëm që do të përfitoni nga Cashback dhe Shopping Points. Shumë partnerë gjithashtu ofrojnë oferta dhe marrëveshje ekskluzive. Kjo do të thotë që ju mund të kurseni edhe më shumë para derisa bleni online!

Shikoni sa e lehtë është të bleni online me myWorld:
  1. Hyni në www.myworld.com
  2. Gjeni dyqanin tuaj të preferuar
  3. Tani, me Cashback dhe Shopping Points, asgjë nuk ju ndalon të bëni pazar në internet në çdo kohë që ju pëlqen!

Zbuloni gamën tonë të gjerë të Dyqaneve Online - nga komoditeti i shtëpisë tuaj, 24/7!

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.