Blini. Skanoni. Përfitoni.

Merrni myWorld Benefits tuaja pas çdo blerje nga Partner lokal. Me Scan & Go mundeni me rehati të skanoni faturat me telefonin tuaj dhe të dorëzoni.

Regjistrohuni menjëherë falas

Si funksionon

Zbuloni sa lehtë është që të merrni Cashback & Shopping Points me Scan & Go

Hapeni Scan & Go Zgjidhni Partner Skanoni faturën Kontrolloni të dhënat Dorëzoni faturën

Hapi 1

Hapeni Scan & Go

Hapeni myWorld App dhe shkoni në Scan & Go

Hapi 2

Zgjidhni Partner

Zgjidhni Partner tuaj nga menyja që hapet ose gjejeni me anë të ikonës për kërkim.

Hapi 3

Skanoni faturën

Skanoni faturën për blerjen tuaj drejtë në myWorld App

Hapi 4

Kontrolloni të dhënat

Kontrolloni të dhënat e blerjes dhe siguroni që gjithçka është e saktë

Hapi 5

Dorëzoni faturën

Dorëzoni faturën tuaj dhe kontrolloni statusin e blerjes suaj

Benefits tuaja

Scan & Go – lehtë, shpërblyese dhe transparente

  • Lehtë dhe thjeshtë

    Mund të dorëzoni faturën tuaj drejtë pas blerjes me anë të myWorld App

  • Cashback dhe Shopping Points

    Fitoni Cashback dhe Shopping Points për çdo blerje në një myWorld Partner lokal.

  • Transparencë të plotë

    Kontrolloni statusin e blerjes suaj nga një Partner lokal në çdo kohë

Benefits tuaja
* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.
; ; ;