Blerje me eVouchers

Платете и профитирајте за неколку секунди со eVoucher

Blerje me eVouchers -
Paguani dhe përfitoni për disa sekonda!


Falë eVoucher, blerja me Shopping Benefits është më shpejtë, më lehtë dhe më e lëvizshme se asnjëherë më parë.

Blini eVouchers tuaja në çdo kohë duke përdorur aplikacionin Cashback App dhe merrni menjëherë madje edhe gjatë blerjes – shpejtë dhe pa shqetësime!

Cashback dhe Shopping Points do të ndërlidhen me llogarinë tuaj kur të porositni eVoucher tuaj.

Këshillë: Vendosni një buzëqeshje në fytyrën e ndonjë personi dhe dhuroni atyre një eVoucher. Ju duhet vetëm që të dokumentin PDF të cilin keni pranuar gjatë blerjes së eVoucher. Mund të gjeni dokumentin PDF në pjesën "My eVouchers & Deals - My eVouchers" në aplikacionin Cashback App ose opsionin "My Purchases" në profilin tuaj në ueb faqen.
 

Cashback App – Merrni eVoucher tuaj gjatë blerjes.


Me disa hapa të lehtë dhe të shpejtë blini dhe merrni eVouchers tuaj të preferuar gjatë blerjes:
1.

Instaloni Cashback App


Shkarkoni falas aplikacionin Cashback App për iOS në App Store ose për Android në Google Play Store.
Cashback App во App Store Cashback App во Google Play
Инсталирајте ја бесплатната Cashback App
2.

Porositni eVoucher


Zgjidhni ikonën eVoucher në aplikacion dhe porositni eVoucher e përzgjedhjes suaj.
Нарачајте eVoucher преку Cashback App
3.

Paguani eVoucher


Paguani për eVoucher tuaj të përzgjedhjes me lehtësi duke përdorur kartën tuaj të debitit/kredisë.
Со кредитна картичка веднаш се плаќа eVoucher-от.
4.

Merrni eVoucher


Pas kompletimit të porosisë suaj, mund të merrni eVoucher menjëherë me anë të aplikacionit Cashback App.
Искористете eVoucher при купување
* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.