El Greco Tours

Cashback & Shopping Points në El Greco Tours

  • 3% + 2,5 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të El Greco Tours

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi El Greco Tours

Where would you like to stay? In a Hotel, Studio, Apartment, Villa or Pension? In budget or in luxury? The choices may seem endless, but at “El Greco Tours”, we offer your one of the largest ranges of accommodation choices worldwide, which you can tailor to your vacations’ needs and to your budget.
Quite simply, we have extraordinary partners, and this translates to extremely competitive prices and infinite combinations of room allocation, so you can enjoy your vacation with the minimum effort. We can provide you with accommodation in Hotels, Resorts, Apartments, Studios, Bed & Breakfast Hotels, Airport Hotels, Lodges, Farm houses, Villas, Bungalows and in tens more accommodation types. We provide accommodation in over 200,000 hotels and in over 190 countries around the world. We have extremely competitive prices, live availability for all accommodation options, an easy booking process, direct and secure on-site payments, instant booking confirmation, and easy and fully automated cancellation process!
We can supply you with any accommodation type you may need, anywhere, in any price —no matter how demanding— our options range from palaces to cheap apartments, should you require them!
 

Besnik Merchant ID
449000749

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në El Greco Tours?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.