Oxford Biolabs

Cashback & Shopping Points në Oxford Biolabs

  • 2% + 1 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Oxford Biolabs

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Oxford Biolabs

Oxford Biolabs® is a nutraceutical and cosmeceutical company that develops a range of naturally-based products aimed at helping people avoid unwanted signs of ageing, such as hair loss, premature greying, and skin ageing. It was founded by scientists formerly of the University of Oxford under the leadership of Dr. Thomas Whitfield. Since 2009, the company has been pursuing the development and distribution of scientifically tested, drug-free nutraceutical products backed by world-class research.

Besnik Merchant ID
429000085

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Oxford Biolabs?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.