Cashback & Shopping Points në Hidden

  • 2% + 1,5 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Hidden

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Hidden

Hidden Fashion uncovers fresh off the catwalk trends and celebrity style. Hidden aims to provide women around the world with the best fashion available with a killer price tag, enabling you to be at the cutting edge of fashion and ahead of the latest trends.

We delivers the latest dose of women’s fashion; by providing a premier online destination to uncover the freshest trends, and style inspiration. Inspiring women to live life fearlessly, dance like nobody is watching, and to sparkle when they strut Hidden is wearable confidence just a click away.

Besnik Merchant ID
429000084

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hidden?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.