Richmond & Finch

Cashback & Shopping Points në Richmond & Finch

  • 3% + 4 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Richmond & Finch

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Richmond & Finch

Richmond & Finch is a Swedish Lifestyle Brand that designs and produces mobile phone cases in the premium market segment. The brand is influenced by the clean, classic elements that Scandinavian Designs are world famous for.

Each Season, our collections are carefully created to go hand in hand with current fashion trends. Our cases allows users to mix and match their mobile phone case with daily out ts and accessories. Since our launch in June of 2015, our aim has been to bring something new and exciting to market by creating cases that will allow our customers to protect their phone in style.

Besnik Merchant ID
429000079

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Richmond & Finch?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.