Cashback & Shopping Points në Ivrose

  • 4% + 4 për 150 USD blerje
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Ivrose

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Ivrose

Ivrose is the top online fashion store for women which grew rapidly during 2 years. We offer fashion dresses, tops, jeans, swimsuits, shoes, bodysuits, skirts and more with cheap & affordable prices.

Besnik Merchant ID
429000071

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Ivrose?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.