Tidebuy

Cashback & Shopping Points at Tidebuy

  • 3% Cashback + 15% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Tidebuy

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth Tidebuy

Tidebuy.com is a cross-border e-commerce store for offering trendy and fashion clothes, shoes, dresses, bags and jewelry. Tidebuy.com has interface in several languages, so everyone all over the world can easily go shopping without any problems! We engaged in providing a better customer service and better quality items at affordable value. With advanced technology system, experienced operations team, sales team and efficient logistics services, Tidebuy.com has quickly become a leader of cross-border e-commerce.

ID e Kompanisë Partnere
429000069

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Tidebuy?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.