MiniInTheBox

Cashback & Shopping Points në MiniInTheBox

  • 4% + 4 për 150 USD blerje
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të MiniInTheBox

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi MiniInTheBox

MiniInTheBox has become popular in Europe in a short period due to such benefits as the wide range of products, free shipping and low prices. There is a wide range of shops, there are more than 100 000 items, among them you can find: a wide range of accessories from the company Apple, accessories for computer games (Wii, PS3, Xbox, etc.), Clock, laser pens and more.

Besnik Merchant ID
429000063

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në MiniInTheBox?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.