Cashback & Shopping Points në boomf

  • 3% + 2,5 client nou
  • 2% + 1 client existent
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të boomf

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi boomf

At Boomf, we believe in making special occasions that little bit more special. Our journey started with the personalised Marshmallow, aka The Edible Selfie which launched in December 2014. Since then we have launched an exploding card range! The original exploding card, the Boomf Bomb, bursts free from the envelope in a confetti shower and leaves you with a personalised photo cube. Other products include the oh-so-cute Wild Card Collection, the flying Flutter Card and mouth-watering Personalised Chocolate. We are a truly Global brand and can deliver our products anywhere in the world. We have recently opened up production in the USA for a faster and improved shipping service.
 

Besnik Merchant ID
429000053

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në boomf?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.