Cashback & Shopping Points në PatPat

  • 2% + 1 për 150 USD blerje
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të PatPat

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi PatPat

The Story About PatPat

PatPat was founded in 2014 by close friends Albert Wang (CEO) and Ken Gao (COO) in Mountain View, CA. Albert & Ken both earned their Master’s degrees at Carnegie Mellon University, in Pittsburgh, PA. They also worked together as Principal Engineers at Oracle shortly thereafter. When Ken was expecting his first child, he discovered the children's clothing industry was severely lacking in fashionable, functionable options. Together with his friend, they created a shopping platform for moms to find great deals for themselves and their families, without spending a lot of time and money.

Besnik Merchant ID
429000043

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në PatPat?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.