Cashback & Shopping Points në LN-CC

  • 2% + 2,5 për 100 EUR blerje
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të LN-CC

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi LN-CC

LN-CC is a luxury fashion destination specialising in high end menswear and womenswear, stocking some of the most recognisable names in contemporary fashion including Lanvin, Rick Owens, Acne, Marni, Saint Laurent, Valentino and Raf Simons. Founded in 2010, LN-CC is an established name in luxury fashion retail.

Both e-commerce shop and the award winning London concept store are run with the same attention to detail and forward thinking approach. LN-CC is home to a range of International mainline designers shown alongside emerging design talent from all corners of the globe. Within the library you will find a range of informative and enlightening collectables, such as hard to find vinyl and first edition rarities in our book selection. LN-CC is a non-compromised, non-prejudiced and non-exclusive project, from the first to the last detail, inclusive of everything in-between.

Besnik Merchant ID
429000042

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në LN-CC?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.