Urbanista

Cashback & Shopping Points në Urbanista

  • 2% + 1 për 100 EUR blerje
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Urbanista

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Urbanista

URBANISTA is a lifestyle brand that sells headphones, earphones and speakers for people with an active lifestyle.

Besnik Merchant ID
429000036

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Urbanista?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.