Përfitimet tuaja në alamy

  • 3,5% Cashback + 8% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet alamy

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth alamy

Alamy is the world’s most diverse stock photo library.

Alamy is the world’s most diverse stock photo library with close to 200 million creative and editorial stock photos, vectors, 360-degree images and videos from individual photographers, picture agencies and archives. Its global contributor base supplies upwards of 100,000 new images a day to the company’s online platform.

Founded in 1999, Alamy was built on a vision to change the world of picture buying and selling. The company has successfully developed technical expertise, great customer service, strong photographer relations and a powerful brand story, to deliver a compelling proposition to the world’s picture buyers.

The library offers creative and editorial stock photography sourced from a network of over 100,000 photographers and 650 picture agencies and archives. Its customers span the globe, covering the publishing, advertising, design, corporate and broadcast sectors.

Alamy’s headquarters are in Oxfordshire, United Kingdom. It has offices in the United States and India, as well as a team based in Australia.

ID e Kompanisë Partnere
429000019

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në alamy?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.