Cashback & Shopping Points at ebooks

  • 3% Cashback + 5% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet ebooks

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth ebooks

Ebooks for PCs, Macs, Sony Readers, mobile phones ...
A vast range of ebooks from the world's leading academic, popular and professional publishers.
eBooks.com is the web's most popular digital book store with the largest range of contemporary ebooks from the world's leading publishers.
With prices well below hard copy books, and the unique appeal of instantly downloadable books, sales at eBooks.com are growing exponentially

ID e Kompanisë Partnere
429000016

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në ebooks?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.