Priceelf

Cashback & Shopping Points në Priceelf

  • 3% + 2,5 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Priceelf

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Priceelf

PriceElf.com este un magazin online popular chinezesc, cu o selecție largă (peste 60.000 de produse!) Accesorii și periferice pentru computere, telefoane mobile și tablete, produse cosmetice, bijuterii, încălțăminte și haine.

Besnik Merchant ID
429000011

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Priceelf?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.