Përfitimet tuaja në FOREO

  • 1% Cashback + 8% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet FOREO

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth FOREO

FOREO is a passionate, fun-loving team that lives to put an extra dash in your step as you walk out the door! When you feel good, you look good - and our mission is complete.

To make this happen, we’re bringing a new standard of high-end beauty and wellbeing solutions to a wider audience than ever before.

For too long, professional-level treatments have been the privilege of the wealthy few. That’s not right, and it’s a situation that’s changing as fast as our team tears down old-fashioned designs and creates new technologies at sensible prices for all.

That’s also why we’re called FOREO, short for “For Every One.” It’s because we strive to create groundbreaking, accessible solutions that bring happiness and benefit to everyday lives.

ID e Kompanisë Partnere
429000010

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në FOREO?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.