Cashback & Shopping Points at Cubot

  • 1% Cashback + 5% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Cubot

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth Cubot

Cubot Offical Shop pentru smartphone-uri de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Puteți cumpăra un telefon mobil de cea mai bună calitate cu cel mai mic preț. Simplu și de încredere.

ID e Kompanisë Partnere
429000009

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Cubot?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.