Cashback & Shopping Points në NordVPN

  • 5% + 10 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 150 USD.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të NordVPN

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi NordVPN

NordVPN is a trusted online security solution, used by over 1 million of Internet users worldwide.

Military-grade encryption

NordVPN protects your Internet traffic with cutting-edge security technologies, ensuring strong and reliable encryption between your device and a VPN server. By default, NordVPN apps use the OpenVPN and IKEv2/IPSec protocols to guarantee the ultimate protection of your sensitive data.

CyberSec

The CyberSec feature automatically blocks suspicious websites so that no malware or other cyber threats can infect your device. It also secures your device from participating in DDoS attacks even if malware has already infected it. In addition, CyberSec prevents intrusive online ads from loading and slowing down your browser.

Secure streaming

NordVPN offers more than 4863 ultra fast servers in 62 countries so that you can enjoy your streaming experience on any device, at any place and any time. With NordVPN, you don’t have to choose between entertainment and online security – you can have both at the same time.

Besnik Merchant ID
429000003

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në NordVPN?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.