Booking.com

Cashback & Shopping Points at Booking.com

  • 4% + 2
    Super Cashback
    Tani 4% në vend të 1% Cashback (E vlefshme nga 2.12.2021 në 8.1.2022)
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga centi i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • PRANOHET Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Booking.com

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Para se të bëni blerjen tuaj, sigurohuni që shfletuesi juaj të ketë cilësimet e sakta të cookie-t . Të gjitha informacionet kryesore për blerjet në internet mund t'i gjeni në Pyetjet më të shpeshta !

Rreth Booking.com

Why use Booking.com?

Low rates

No booking fees •  Save money!  •  Best Price Guaranteed

634,514 properties worldwide

Including 270,024 holiday rentals on villas.com
77,132 destinations in 211 countries

Manage your bookings online

It's easy to cancel, make changes or send a request to the property

46,680,000 verified reviews

We verify all reviews. Find out more.

We speak your language

Website and customer service in English and 41 other languages

ID e Kompanisë Partnere
3839000001

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Booking.com?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.