Booking.com

Cashback & Shopping Points në Booking.com

  • 2% + 1 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të Booking.com

Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi Booking.com

Why use Booking.com?

Low rates

No booking fees •  Save money!  •  Best Price Guaranteed

634,514 properties worldwide

Including 270,024 holiday rentals on villas.com
77,132 destinations in 211 countries

Manage your bookings online

It's easy to cancel, make changes or send a request to the property

46,680,000 verified reviews

We verify all reviews. Find out more.

We speak your language

Website and customer service in English and 41 other languages

Besnik Merchant ID
3839000001

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Booking.com?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.