Mama Mantia

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Tani 5% në vend të 2% Cashback E vlefshme nga 2.4.2024 në 31.5.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Mama Mantia ju ofron cashback vetem ne pikat ne Prishtine.
Pika tek 4 Lullat ofron dhe delivery.

Përshkrim

Mama Mantia ne bashkepunim me myWorld, tashme ju mundeson konsumatoreve te rinj dhe lojal qe perveq se te shijojne ushqimet tona tradicionale, gjithashtu te kthejn para pas.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Mama Mantia?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.