Laboratori Vita-Lab

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Laboratori Vita-Lab në Ferizaj me staf profesional dhe ekspertë ofron një gamë të madhe të shërbimesh:
Hematologji, Biokimi, Hormone, Imunologji, Tumor marker, Infektivë etj.

Përfitoni Cashback dhe Shopping points për shërbimet e Vita Lab me platformën myWorld.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Laboratori Vita-Lab?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.