Hotel Restaurant Terrace "Belle Vue" SH.P.K.

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Restaurant Belle Vue është hapur ne vitin 2019, nga ajo kohe deri tani kemi shërbyer një numër të madh të klientëve të kënaqur
Karakteristikat e Belle Vue
Me një lartësi mbidetare 1200m, me bukurin e maleve të Jezercit, me një ambient të ngrohtë, dhe me ushqime të shijshme, bëjnë që momentet e juaja, me më të dashurit tuaj, të jenë të paharrueshme

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hotel Restaurant Terrace "Belle Vue" SH.P.K.?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.