Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Pena u formua ne vitin 2003, ku filloi hapat e saja te para ne biznes ne qender te Prizrenit afet xhamisë së Bajraklisë. Në fillim punonte vetëm pronari dhe I biri I tij. Si një librari e vogël vazhdoi punën reth 6 muaj po në atë vend. Pas një analize te tregut nga pronari ai vendosi që ta ndryshoj lokacionin.

Vendi i dytë ku u vendos PENA ështe në rrugën Ismet Jahsari Kumanova (Terzimahall perball xhamise), konkretisht lokali I sotëm është ëmbëltore. Aty libraria jonë I mori fillet për hapat e një ndërmarjeje. Pas një kohe të shkurtë vendi ku aktuaisht vepronte libraria ishte i vogël, pra vendosi që të dilte në lokalin ku aktualisht vepron nje lolkal reth 70m2, ku dhe posedonte katin e poshtëm ose (podrum).

Përfitoni tek Libraria Pena për çdo blerje tuaj përmes myWorld Benefit Program.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në PENA?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.