SuperMarket - Gracanica

Cashback & Shopping Pikët

 • 1% + 1 Supermarket
 • 3% + 1
  Happy Hour Cashback
  Happy Hour Cashback
  Tani 3% në vend të 1% Cashback
  (valide prej 29.7.2021 deri më 30.9.2021
  Su
  von 00:00 bis 23:59 Uhr)
 • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
 • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet


Iz obracuna ugovorene posrednicke kupovine izuzimaju se sledeci artikli: cigarete, novine, elektronske dopune za mobilne telefone.

Përshkrim


Super market koji se nalazi u Gracanici, bavi se maloprodajom robe siroke potrosnje. Brine o svakom potrosacu, uvodi novine u poslovanju, udovoljava potrebe svakog potrosaca odabranim asortimanom robe. Poseduje proizvode sa pravim odnosom cena i kvaliteta. Stalno investira u razvoj i prodajne mreze, lokalne zajednice i zaposlene.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në SuperMarket - Gracanica?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.