Cashback & Shopping Pikët

  • 3% + 4 Hotel 10%
  • 2% + 1,5 Restaurant 6%
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

HOTEL OK i lokuar ne qytetin e Prizrenit me ambient te hapur dhe të mahnitshëm, hapësira e gjere dhe e gjelbëruar e tarracës, ushqimi i freskët me shije unike si dhe ushqimi për me te vegjlit me çmime te arsyeshme i përgatitur dhe i shërbyer me kujdes te veçantë nga stafi me përvoje shumëvjeçare ju ofron një ndeje te veçantë.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në HOTEL OK?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.