N.T.P. "Star Gesa "

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 për 100 EUR blerje
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

BUTIKU "STAR GESA " PER MESHKUJ


KONTAKT

+38344700636


Adresa :Fushe Kosove 
Rruga :Nena Tereza,
NR: 202
 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në N.T.P. "Star Gesa "?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.