D.P.T ''GESA''

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Veshje per femra Gesa -Fushe Kosove


Veshje per  femra
Aksesor per femra
 

Kontakt ne instagram :
Online.lunashop

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në D.P.T ''GESA''?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.